Hoe staat het nu met...

Ja, hoe staat het nu met de zaken? Dat vraag je je misschien wel af...? Hier even een update van mijn kant.

Inmiddels kan ik blij vermelden dat er al tientallen boeken zijn verkocht! Voor mij dus iets wat ik helemaal niet had verwacht. De verkoop gaat natuurlijk het hardst als het boek net uit is. Maar de bestellingen staan toch niet stil.

Vandaag zag ik ook dat er digitaal een stukje in de plaatselijke krant is gezet! Super leuk dus!.

En het andere boek dan? Daar wordt achter de schermen ook aan gewerkt. Niet zo heel hard eigenlijk. Stiekem minder hard dan ik had verwacht en gehoopt. Maar we gaan rustigaan verder. Het manuscript wordt opgestuurd met de tekeningen die al wel klaar zijn. En dan afwachten of het wordt goedgekeurd. Maar dat duurt vaak een tijd voor je iets hoort.

Straks, als Marilène naar school gaat, zal ik er vast meer tijd in kunnen gaan steken. Het is namelijk niet even aan je boek werken. Je moet er echt even voor gaan zitten en de tijd nemen. In alle rust en stilte. Niet even tussendoor.

Daarom zal het even wat stiller blijven op deze blog... De vorderingen lopen wat langzaam. Maar zodra ik weer wat te melden heb, dan klim ik weer achter de pc! Dus hopelijk toch tot binnenkort!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Heibel om een label

Kees Krista Luuk Kim Koen Kiki Sjaak Moniek Kas Rik... wat doen we?

Publieksprijs= STEMMEN!!!

Kijkje bij mijn illustratie

Dromend nieuwjaar!