Voortgang van de illustraties

Even weer wat tijd nemen voor mijn volgende blog... Nee, ik heb niet zitten slapen :) maar de tijd ontbreekt nog weleens met 3 kinderen en een hond.

Tussendoor probeer ik even weer wat aan de illustraties te doen. Maar daar moet ik dan wel even voor kunnen zitten en met kinderen om je heen is dat vaak wat lastig. 's avonds als ze op bed liggen? Helaas wordt het steeds vroeger donker en heb ik dan geen goed licht meer. 1x ging ik 's avonds even lekker aan de slag. De volgende dag zag ik mijn tekening, maar het resultaat bleek bij daglicht toch een beetje anders te zijn. Niet wat het moest zijn qua kleur en inkleur. Dus helaas, tekening naar de maan. Balen hor! Zit dan toch veel werk in. Maar het corrigeren kon helaas niet.

Nu ben ik aan de slag gegaan met aquarell potloden. Erg handig dus.. eigenlijk verf je dan met potloden. geen gedoe met haartjes van de kwast of net niet strak de kleine details kunnen inkleuren. Het is even experimenteren (en ook dat kost tijd ;) ) maar het wordt, denk ik, wel wat. Het blijft proberen en Luuk heeft inmiddels alle kleuren haar al gehad...maar rood/bruin past toch het beste bij hem denk ik...mmmm

Volgende week met de herfstvakantie zal er ook niet veel van komen als de kinderen thuis zijn. Maar we benutten alle mogelijkheden!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Voortgang van de illustraties

Heibel om een label

Kees Krista Luuk Kim Koen Kiki Sjaak Moniek Kas Rik... wat doen we?

Publieksprijs= STEMMEN!!!

Kijkje bij mijn illustratie

Dromend nieuwjaar!